2013-06-21 23:54:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Szervezzen aktív programokat a hétvégére!

Napi horoszkóp június 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Tudja jól, hogy aki szelet vet, az vihart arat. Ez mégsem biztos, hogy megakadályozza önt abban, hogy viszálykodást szítson. Pedig ma tényleg a legjobb arcát kellene mutatnia. Nem azt az acsarkodó, akarnokot.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Harcias hangulatban ébred, és van valaki, vagy valami, ami még inkább fokozza önben ezt a harci kedvet. Ha ez a kedvese, és megtehetik, akkor inkább az ágyban vezessék le forrongó indulataikat. Annak legalább van értelme.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mégsem kellene mindig belemennie teljesen parttalannak ígérkező vitákba. Végre ön is rájött, hogy amit eddig alapvetőnek és elengedhetetlennek tartott, az nemhogy túlzás, de lényegtelen. A lényeg a szeretet.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jobban meg kellene fontolnia a döntéseit. És mielőtt bármit is kimondana, még jobb, ha alszik is rá még egyet. Különben ne csodálkozzon, ha maga is sokallni fogja a zűrzavart, ami körülveszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon a szokásosnál jobban igyekszik, hogy harmóniába kerüljön a környezetével. Ennek köszönhetően aztán sikerül is megtalálnia a hangot végre a szeretteivel. Sok mindent jóra fordíthat, más irányt adhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

„Aki megtartja, elveszíti, aki elengedi, megtartja” – valahogy így szól a bibliai idézet. Ma a saját bőrén tapasztalhatja ennek a mondásnak az igazságát. Gyakorolja az elengedés művészetét: mindent nyerhet!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szervezzen aktív programokat a hétvégére! A kirándulás felfrissíti, és minden fáradtsága ellenére is új energiákkal telíti önt. Legyen ereje elindulni, és a többi már magától jön. Ne feledje otthon a családját sem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma ön lehet a Móka Miki szűkebb családjában, vagy baráti körében. Be kell ismernie, ez a szerep valóban közelebb áll a szívéhez, mint amit azok megszokhattak: a szigorú instruktoré. Az is csak egy szerep, de mennyivel rosszabb!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha valaki kedvesen és barátságosan szól önhöz, akkor már ennyivel is le tudja venni a lábáról. Ha még virággal is kedveskedik, akkor ezzel ön már meg is van véve. A szíve nyitott, és ez nem válik a hátrányára. Maradjon is így!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nyugtalan a szíve, és nem bírja betartani az ész diktálta szabályokat már. Talán jobb is, ha a szívére hallgat. De csak abban az esetben, ha a következő pillanatban is képes ehhez tartani magát. Mondjon igent!

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy érzi, hogy lemaradt valamiről, folytonosan egy helyben topog. Az igazság valójában az, hogy ön mindig ugyanazt a falat szeretné ledönteni, ami pedig lehetetlen. Önnek kell először megváltoznia, hogy a világ is kövesse e változást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon különösen nem fűlik a foga a puskaporos helyzetekhez. Ha azt tapasztalja, hogy valahol vihar van kitörőben, inkább menekülőre fogja. A családjában ezt megteheti, de mi lenne, ha inkább magára vállalná a békéltető szerepét?

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: